HE KRULLENBOL OPGELET! 

Mogen wij onze nieuwe lijn voor krullend haar aan je voorstellen?

ECRU NEW YORK.

Ben jij ook altijd op zoek naar de beste producten? Siliconenvrij, sulfaatvrij, parabenenvrij, zoek dan niet verder. Wij hebben de ultieme krullenlijn van Ecru: Curl Perfect Collection.

Om je haar intensief te verzorgen is een combinatie van de shampoo en conditioner aan te raden. De Hydrating Shampoo reinigt het haar zacht en laat je krullen glanzen. De Anti-Frizz Conditioner ontwart het haar en hydrateert intensief. Om je haar in model te brengen kun je de Styling Potion gebruiken. Deze vormt en beheerst je krullen. Tenslotte is nog de Rejuvenating Moisture Mist, een verzorgende curl-activator en de Air-Dry Foam, een lichtgewicht mousse die perfectioneert en structuur geeft.

Nog meer goed nieuws..

Het verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk en de hele lijn is geschikt voor de Curly Girl (CG) Methode.